BAYRAKTAR İLKOKULU ERASMUS HAREKETLİLİĞİ

BAYRAKTAR İLKOKULU ERASMUS HAREKETLİLİĞİ

Okulumuz 2021 yılında Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün proje çağrısında "İş Başı Gözlem" hareketliliğine başvurmuş ve 2022 yılında iki öğretmenimiz hreketlilik gerçekleştirmişti. Bu yıl da okulumuzun sınıf öğretmeni Meral TAÇYILDIZ ve ingilizce öğretmeni Betül OKCAN Ocak ayında hareketliliğe katılacaklar. 8-12 Ocak tarihleri arasında,İspanya'nın barselona şehrinde Escola Martinet öğtetmenlerimizi ağırlayacak. Öğretmenlerimiz bu okulda uygulanan "aktif öğrenme, analitik etenek geliştirme, interdisiplimli öğretim" metod ve tekniklerini gözlemleyip mesleki gelişimlerine katkı sağlayacaklar ve bu uygulamaları kulumuzda da gerçekleştirecekler.

Başka bir ülkeden farklı bir kültürden meslektaşları ile iletişim kurup, farklı kültürden öğrencilerle öğretim ortamları gözlemleyecek öğretmenlerimiz kültürel anlamda da vizyonlarını genişletme fırsatı yakalamış olacaklar.

Öğretmenlerimize verimli bir iş başı gözlem haftası diliyor, gözlemlerini bizlerle paylaşmaları ve örnek uygulamalarını tecrübe etmek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

25.12.2023 103

26-12-202325-12-2023