Öğretmenlerimiz İspanya'dan Döndü

Okulumuzun İngilizce öğretmeni Betül OKCAN ve Sınıf Öğretmeni Meral TAÇYİLDİZ 08-12 Ocak tarihleri arasında İspanya'da İşbaşı Gözlem Hareketliliği'ni gerçekleştirdiler. 5 gün boyunca Escola Martinet okulunda dersleri ziyaret ederek öğretim yöntem ve tekniklerini gözlemlediler. Oradaki meslektaşları ile tecrübeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Döner dönmez de gözlemlerini, oradaki eğitim sistemini okuldaki meslektaşları ile paylaştılar. Okul müdürü Ahmet Köksal öncülüğünde beğenilen tekniklerin okulumuzda nasıl uygulanabileceği konusunda fikir alışverişi yapıldı. 2. Dönem bazı etkinliklerin sınıflarda uygulanmasına karar verildi. Öğretmenlerimiz ayrıca kültürel olarak Barselona'daki hayattan ve  şehir merkezindeki mimari yapılardan bahsederek kültürel elçilik görevi de yapmış oldular.  Bayraktar İlkokulu olarak eğitim konusunda önemli faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz.

06.02.2024 49

06-02-2024