Bayraktar İlkokulu

Vizyon: Çalışanları ve paydaşları ile birlikte ,uyum içinde ,topluma açık ,çevreyle bütünleşen duyarlı hizmet anlayışına uygun bir kurum olmak

Misyon: Evrensel değerleri hayatıyla özdeşleştirmiş,çağdaş, kendine güvenen ne istediğini bilen bireyler yetiştirmek

Başarılar: Okulumuz 2012-2013 Eğitim Öğretim döneminde Kocaeli´nde en yüksek puan artışını sağlamıştır.

Isınma: kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bayraktarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Bayraktar Mahallesi Atatürk Caddesi No199 İZMİT

Öğretim Şekli :Normal - Taşımalı

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çevresinde Solaklar Mahallesi,Zeytinburnu Mahallesi,Gedikli Mahallesi ve Uzunbey Mahallesi Bulunmaktadır.

Adres - Bayraktar Mahallesi Atatürk Caddesi No199 İZMİT

Ulaşım Her saat başı Öğretmenevi kalkış D 100 (E 5) Üzeri Köseköy Trafik ışıklarından sola dönülerek ulaşım sağlanır.Özel araçla aynı yol veya İzaydaş Solaklar Eseler mahalleleri takip edilerek gelinebilir.İl ve İlçe Merkezine Her saat başı otobüs vardır.Otobüs her saati 20 geçe okulun önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15 km